Boka padel i Stockholm

Nu är det hög tid att boka padel i Stockholm för dig som bor i vår vackra storstad och vill komma i form igen efter jul och nyår. Det är tryck på våra bokningar i padel hallarna så se till att boka i tid om du vill ha en plats. Hos oss kan du självklart boka padel online i vårt bokningssystem där du både bokar och avbokar. Om du skapar en personlig profil kan du också spara dina matcher online, det kan vara kul att jämföra dina träningspass från gång till gång, vilka du spelat mot och så vidare.

Boka padel-turnering

Under år 2023 kommer vi att ha en padel-turnering för alla våra medlemmar där vi korar årets padel-spelare. Vi hade en liknande turnering förra året men då var det enbart för företag som vi bjöd in till vårt event. Uppslutningen var fantastisk och jag tror att alla gillade eventet som sådant. Eftersom förra årets företags-padel-turnering blev så hyllat så tänker vi genomföra turneringen för våra medlemmar. Padel-turneringen för företag kommer också att upprepas under 2023 ungefär vid samma tid som förra året, alltså under oktober månad. Då är det många i hallen som har hunnit att träna upp sig ordentligt.

Träna padel i Stockholm

Jag vet genom erfarenhet att många av er spelare eller ni som inte ens har börjat att spela padel ännu, att det är bra med mål för att motivera sig. Därför kommer vi också att anordna flera träningstillfällen för nybörjare där vi ger tips och råd om hur ni kan komma igång och hur ni på bästa individuella sätt kan träna inför vår padel-turnering i höst, där har ni målet. Motivationen får ni förhoppningsvis på vägen dit genom våra träningstillfällen och om ni är flera som bokar padel samtidigt och tränar ihop kan ni sätta upp grupp mål ihop som tar er framåt till hösten.