Köp hårtrimmer online

Under pandemin så klippte min sambo sig inte en enda gång hos frisör. Inte jag heller för den delen men jag har ju långt hår som inte gör så mycket om det växer ut. Efter ett helt år utan att gå till frisören sade jag till min sambo på skarpen; köp hårtrimmer online! Du behöver inte gå till affären för att handla en hårtrimmer och du behöver inte besöka någon hårsalong efter att du köpt en online. Jag blev lite trött på honom för det gnälldes hela tiden om att håret växte så snabbt och att han inte ville gå till frisören så till slut klippte jag honom själv.

Perfekt med hårtrimmer

Jag förstår inte om jag ska vara helt ärlig, varför han inte har köpt en hårtrimmer tidigare så hade han sparat i mycket pengar på att inte gå till någon hårsalong. Men den som får trimma honom, det är jag. Fast utan att jag någonsin har använt mig av en hårtrimmer så blir det faktiskt jäkligt bra när jag trimmar honom med hjälp av den. Det är bara att sätta måttet på ”högsta” höjd och köra över hela huvudet och sedan sänka höjden på klippet och bara ta kanske vid sidorna och låta det vara lite längre lugg och uppe på huvudet. Jag kör sommarfrilla vid sidorna och bak i nacken.

Bra hårtrimmer

Det man ska tänka på innan man köper en hårtrimmer är att det ska vara ett bra och välkänt märke. Dels så håller batteriet längre, både livslängd och antalet minuter du kan trimma utan att behöva använda sladden. Men även klippkniven är bättre om du lägger till ett par hundralappar på priset. Kolla också garantin för vi har köpt hårtrimmer som gått sönder efter 6 månader och det har visat sig att det inte ens fanns någon garanti. Men sedan är det bara att klippa på!