Ruza låter inte träningen bli något du bara tänker på vid nyår

Som vanligt avslutades det förra året med att jag, och många med mig, bestämde mig för att ta tag i det där med hälsa och motion. Extra kilona smyger sig på och samlas på en inte alltför lockande hög. Skillnaden mot tidigare tillfällen är att jag i år verkligen sett till att något händer.

Kan man se ut hur som helst?

Det kan man såklart göra, men efter att ha tagit beslutet att äntligen ta steget att verkligen göra något, så kan jag gott unna mig nya kläder. 10 år gamla träningskläder var redo att gå i pension. Skorna är viktiga när man skall få fart på kroppen, så där lade jag ner en ansenlig summa på skor som passade just mig. Det  tog nån timme, men så sköna de är för fötterna. Vad det gällde resten tipsade en kompis mig om företaget Ruza. Sagt och gjort, jag surfade in på deras hemsida och hittade väl i princip allt jag behövde. De har skor också, och med tanke på hur nöjd jag är med kläderna, kommer jag nog ge deras skor en chans med när det skall handlas nytt. Numer ser jag fortfarande ut som en lätt överviktig medelålders man när jag springer, men kläderna sitter iallafall bra och ser bra ut.

Bra kvalitet och vettiga priser gör Ruza till mitt val

Jag skulle ljuga om jag påstod att jag är redo för ett maraton, men det går sakta framåt. Jag orkar lite mer för varje dag och varje vecka, och man skall väl aldrig sluta drömma. Bekväma kläder gör det enklare att kämpa på, och där har verkligen Ruza hjälpt mig att få fart på jakten av drömmen om ett maratonlopp.