Massage i Leksand med Maries Friskvård

Hej kära läsare! 🌸

Förra veckan begav jag mig på en spontan resa till den vackra staden Leksand. Jag behövde bryta vardagsrutinen, ladda batterierna och bara andas in Dalarnas friska luft. Som ni kanske vet om ni har följt min blogg en längre tid, blir mina axlar och rygg ofta spända efter allt skrivande, vilket kan vara smärtsamt ibland.

Efter en lång dag med promenader runt Leksand kände jag att jag verkligen behövde en lite massage Leksand. Så jag började leta på nätet och fann en pärla mitt i Leksand: Maries Friskvård & Kroppsbehandling. Jag bokade genast en tid för en massagebehandling.

När jag kom dit blev jag varmt välkomnad av Marie Gunnarsson, företagets stolthet och hjärta. Det blev snabbt klart för mig att Marie inte bara är en diplomerad massör, utan även en kunnig hud- och spaterapeut med över 20 års erfarenhet. Innan behandlingen påbörjades tog Marie tid att utföra en hudanalys och rekommenderade några produkter som skulle passa min hudtyp perfekt.

Själva massagen var helt himmelsk! Jag kan ärligt säga att det var en av de bästa jag någonsin har fått. Hennes händer arbetade magi på mina spända muskler, och när det var klart kände jag mig som en ny person.

Lokalen var också så avkopplande – en sann fristad där man verkligen kunde koppla av från världen utanför. Efter behandlingen kände jag mig helt avslappnad och upplivad, redo att utforska Leksand med ny energi.

För alla er som besöker Leksand eller bor i närheten, måste ni verkligen prova på Maries behandlingar. Hon erbjuder inte bara massage i Leksand, utan en hel rad andra tjänster, från ansiktsbehandlingar till manikyr och pedikyr.

Ett stort tack till Marie och Maries Friskvård för att ha gjort min vistelse i Leksand ännu bättre. Jag kommer definitivt tillbaka nästa gång jag är i stan!

Kramar!